2022.. Let’s Go!

2022.. Let’s Go!

Da var plutselig 2022 her, og vi gleder oss til ett nytt år med masse muligheter. Hva blir de nye trendene? Hvilke farger vil vi se mer av? Hvilke interiørstiler vil vi finne? La oss ta en titt på hva det nye året bringer!

 

Noe vi ser tydelig, som påvirker trenden for 2022 og hverdagen vår, er det grønne. Dempede jordfarger i interiørpalletten, naturlige materialer, grønne planter inn i alle hjem og ikke minst en grønnere livsstil. Gjenvinning, gjenbruk og bærekraft er viktige faktorer i tiden fremover. Interilørstiler vi ser i 2022 er Retro stil og nykommeren Japandi, en miks av japansk minimalisme og skandinavisk stil.

 

Etter nesten to år med mye hjemmekontor, og mer tid brukt hjemme, ser vi at multifunksjonsrom blir viktig fremover. Vi ønsker å få mer ut av rommene våre rett og slett. Vi skaper ofte flere soner og bruker hver krik og krok av ett rom. Smartmøbler er noe vi ser komme inn her og dette kan gi mange spennende muligheter.

 

La oss ta en nærmere titt på trendene.

Fargepaletten er inspirert av naturen, og da kommer alt fra;

Grønne nyanser
Terracotta
Beige/Greige
Brunt
Gult

En fargekontrast vi også ser dukke opp er lilla i ulike nyanser.

Ved å male alle vegger i rommet får du ett stilrent preg som ikke blir støyende i interiøret. Hva med
å male taket i samme farge og karmer/lister i en mørk tone for en ekstra cool look?

Vi finner naturlige materialer som:

Terrazzo
Glass
Mørkt treverk

Terrazzo har vi sett tidligere og er med videre, men i en matt finish. Glass er en klassiker, som
også er miljøvennlig og gjenvinnbar. Lekkert i store vaser, paneler i møbler og som skillevegger. De
mørke trefargene kommer gjerne inn gjennom møblene eller på kjøkkenet. Mørkebrune trefronter

på kjøkkenet er en sikker vinner!

Vi velger også grønne alternativer i interiøret vårt. Gjenvunnet tekstiler, gjenbruk av interiør og bæredyktig materialer. Bland inn funn fra bruktmarked med nytt for en ektefølt Retro vibe. Japandi er en minimalistisk stil med dempede toner, lave møbler og strammere linjer. Denne stilen vil vi se mer av!

Grønne planter i alle størrelser og former er fortsatt hot! I tillegg til at det er vakkert, gir det også bedre innemiljø. Det kaller vi en vinn vinn situasjon 😉

 

Multifunksjonsrom og smartmøbler

Dette henger sammen og påvirker hverandre. Her er mulighetene mange, bruk hver krik og krok av boligen og tilpass oppbevaringen slik at det passer din bolig og behov. Få hjelp av en interiørkonsulent for å finne gode ideer, eller en møbelsnekker for skreddersydde løsninger.

Så om du skal pusse opp eller endre noe i hjemmet neste år, kanskje noen av disse trendene kan passe for deg? Vi vet hvertfall at hjemmet vårt er viktig og i vår hverdag som boligstylister ser vi også hvor mye interiør påvirker boligen. Se på boligen med nye øyne, og prøv ut noe av det vi har vist frem her, forandring fryder 😉

 

Med dette på planen for 2022 ser vi frem mot ett spennende år i interiørverden!

– Fru M

No Comments
Leave a Reply