7 Inspirende Kjøkken

kjøkken inspirasjon oslo interiør design

7 Inspirende Kjøkken

Kjøkkenet er ikke lenger bare et sted hvor vi tilbereder maten. Dagens kjøkken er hjemmets hjerte, her spiser vi, oppvarter våre gjester, slapper av eller jobber. Det har derfor blitt veldig viktig å tenke på hva de nye funksjonene medfører og integrere alle de ulike praktiske, dekorative, bygningsmessig og teknologiske elementene for å skape et kjøkken som tilfredsstiller alle dine behov.

Vi har valgt 7 kjøkkenløsninger som kan hjelpe deg med å planlegge din egen drømmekjøkken.

 

1. Byssekjøkkenet

Med to motstående skaprekker, gir en veldig effektiv plassutnyttelse og er derfor den mest anvendte planløsning for profesjonelle kokker.

Det bør være minst 120cm mellom de to motstående enhetene og prøv å la det bli så mye dagslys som mulig.  Her har blitt valgt en bar løsning men man kan montere et uttrekkbart bord i stedet.

2. Kjøkkenøy

Denne løsningen passer best i store rom med mye ledig gulvplass. Gjestene kan snakke med kokken som jobber på kjøkkenet, men i «betryggende» avstand på den andre siden av øya. En kjøkkenøy kan også skape en følelse av åpenhet.

3. Avslappet og komfortabelt

Sitteplassen ved kjøkkenbenken er et fint sted å tilby gjester, samtidig som de ikke forstyrer deg mens du lager mat. Den kan fungere både som en ekstra arbeidsplass og som en liten frokostdisk.

4. Rettlinjede kjøkken

Det passer best i smale rom og egner seg til for en eller to personer. Valg hvitevarer som er innbygd for maksimal plassutnyttelse, og rydd så mye benkeplass som mulig. Den lengste benkeflaten bør være mellom ovnen og oppvaskkummen. Ved å lage en liten sittebenk gjør du det lille kjøkkenet både sosial og koselig. Samtidig får du nyttig lagringsplass under benken.

5. Halvøy

Denne løsningen er en måte å skape et kompakt kjøkkenområde i et stort rom. Benkefremspringen kan benyttes som en frokostdisk eller som ekstra arbeidsplass.

6. L-formet kjøkkenet

Det er en løsning som gir deg mange muligheter, med skap langs to tilstøtende vegger. Dødplass i hjørnet kan utnyttes med et hjørneskap med grytekarusell.

7. U-formet kjøkkenet

Dette kjøkkenet utnytter tre hele vegger i rommet. Det er trygt, effektivt, gir maksimalt med skapplass og passer både i store og små rom. Men det bør være minst 2m i midten.

Er du fortsatt i tvil om hvilken løsning skal du velge?

 

Fru M kan hjelpe deg med å finne den rikige kjøkkenløsningen. Sammen setter vi opp det kjøkkenet som  passer best for deg , familien din og hverdagen deres.

 

Bestill gratis og uforpliktende befaring i dag

 

PS: For oss er det veldig hyggelig og inspirerende å snakke med alle de som har tenkt å begynne (eller holder på) med et prosjekt i huset sitt. Derfor tar vi ikke betalt for råd, tips og anbefalinger.

 

No Comments
Leave a Reply