Boligstyling

Oppnå maksimal pris på din bolig

Fru M vil hjelpe flest mulig å øke interesse for sin bolig, derfor er gode råd gratis hos oss. Vi kommer på besøk, tar en uforpliktende prat og kommer med noen tips og råd som passer akkurat for din bolig.

Fullstyling

Har du en tom bolig? Eller kanskje møblene er ikke tidsriktige lenger? Fullstyling er den beste muligheten for å tilpasse uttrykket på stylingen til riktig kjøpegruppe. I denne prosessen samarbeider vi tett med megler og fotograf og tar hånd om alt fra A til Å innen riktig tid. Dette tilbudet passer utmerket til de som ønsker å ha en stressfri salgsprosess.

 

Pris fra: 12 995,-

 

Delstyling

Start med en gratis og uforpliktende befaring for å vurdere potensiale i din bolig. Deretter vurderer vi sammen hva som må gjøres får å skape en god helhet og klargjøre boligen til salg. Vi setter sammen en dekor og møbelpakke som passer godt i kombinasjon med dine personlige dekorelementer. På den måten skaper vi et unikt hjem og et positivt førsteinntrykk.

Denne tjenesten er skreddersydd akkurat etter dine behov.

Pris fra: 8 000,-

Interiørveiledning

En interiørveildening vil gi deg konkrete tips og råd for hva du kan gjøre for å klargjøre boligen for salg. Dette innebærer alt fra fargetema til møblering. Du får også tilsendt en detaljert rapport med spesifiserte farger, møbler og plasseringer av interiøret i boligen.

Pris fra: 2 250,- 

Handleliste

Det å finne de riktige produktene til de riktige prisene kan være tidskrevende. Vi kommer på befaring, du får råd om farger og styling og vi setter opp et budsjett. Kort tid etter får du en handleliste fra oss, med bilder, pris og hvor du finner varene. Vi tar selvfølgelig hensyn til avstand og beliggenhet for å gjøre handleturen lettest mulig for deg.

Denne tjenesten er skreddersydd akkurat etter dine behov.

Pris fra: 2 250,-

Boligfoto

Foto Leilighet Pluss – standard fotografering av leilighet inkl. interiør, eksteriør og bildebehandling. Snitt levering ca. 20 bilder.

 

Pris fra: 2 150,- eks. mva

 

Foto Enebolig Pluss- *Standard fotografering av leilighet inkl. interiør, eksteriør, mastfoto og bildebehandling. Snitt levering ca 30 bilder.

 

Pris fra: 3 880,- eks. mva

Hva vi kan hjelpe deg med:

– Boligstyling
– Delstyling
– Fullstyling

– Handleliste
– Interiørveiledning
– Boligfoto

100 % FORNØYDGARANTI

Få drømmeboligen din. Ta kontakt nå.
Play Video