[ameliabooking]

Hans Brastad
Oppussing av bad
Read More
Fru M AS gjorde en svært god jobb til en hyggelig pris. Arbeidet ble utført av hyggelige og veldig dyktige håndverkere. Fru M AS gjennomførte også hele prosjekt fra A-Å på kort tid. Stort pluss at de også gjør interiørdesign, dette var for vår del veldig greit og vi er kjempe fornøyde med resultatet. Anbefales på det sterkeste!
Bjørn Loftås
Bygging av terrasse
Read More
Følte meg trygg fra første befaring. Overholdt alle frister og gav god informasjon om prosessen underveis. Utførte jobben meget bra og på kort tid. Den positive opplevelsen gjør at vi helt sikkert kommer til å bruke Fru M også ved senere anledninger.
Ane Wøien
Helsparkle, male og lister
Read More
Fru M kom på befaring få timer etter at jobben ble lagt ut, og de skilte seg raskt ut i mengden av øvrige firmaer vi hadde kontakt med. Best på pris, kom med gode og økonomisk gunstige løsningsforslag, enkel og god kommunikasjon hele veien. Oppfølgingen underveis har vært helt enestående! Og vi er storfornøyde med resultatet! (Helsparkling av vegger, sparkling av tak, "oppussing" av samtlige tak- og gulvlister, maling av vegger og tak). Anbefales.
Anne Thomsen
Stue og Kjøkken
Read More
Jeg valgte Fru M til oppussing av leiligheten da de tilbydde en god pris, var imøtekommende og kunne starte øyeblikkelig. Det valget har jeg ikke angret et sekund på. Kommunikasjonen underveis var enestående, håndtverkeren var effektiv og dyktig og Prosjektlederen Ionut strakk seg lagt for å oppnå ønsket resultat. Takk for at dere gjorde min drøm til en virkelighet. Fru M kan anbefales på det sterkeste!
Yvonne Frøen
Bad og Kjøkken
Read More
Dyktige fagfolk som overholder frister, kommer når de skal, finner praktiske løsninger, veldig behjelpelige og hyggelige!
Helene Schulerud
Oppussing av rekkehus
Read More
Fru M As har pusset vegger, malt, lagt gulv og tak i hele rekkehuset. De har gjort en strålende jobb, vært effektive og pålitelige, med god kvalitet på arbeidet og til en god pris.
Kasem Youssef
Bad og stue
Read More
Utrolig dyktig, effektiv og hyggelig dame ! stylingen ble mye bedere enn hva jeg hadde sett for meg. Fru M har et skarpt øye for detaljer og farger. Det er så deilig å sammarbeide med så dyktige håndverker som gjør dette lekende lett! Kjenner at jeg allerede nå gleder meg til neste gang! tusen takk Fru M!
Ali Raza Khan
Leilighet
Read More
Vår leilighet på Etterstadsletta 47 ble stylet av Fru M. Vi ble meget fornøyde med jobben når leiligheten fikk super respons, og ble solgt etter første visning. Tusen takk!
Angella Zetterman-Zaunes
Bad og Kjøkken
Read More
Tusen tack till super bra jobb. Lätt och tydlig kommunikation och bra priser. rekommenderar Fru M på det starkaste och kommer definitivt att använda dom igen.