Den Flyttehjelp Guiden Alle Må Lese

flyttevask flyttehjelp i oslo

Den Flyttehjelp Guiden Alle Må Lese

Livet er uforutsigbart og fullt av erfaringer, gode og … ikke så gode. Å flytte kan være en utfordrende erfaring. Selv om det nye huset bringer glede og nye forhåpninger, flytteprosessen er oftest vanskelig og stressende. Kjenner du deg igjen? Å pakke ned alt og ikke minst å få alt på plass igjen krever sin tid og kan være slitsomt. Derfor trenger du planlegging. Planlegging gjør deg mer organisert og hjelper deg å overleve hele flytteprosessen. Her er 4 tips som vil hjelpe deg å håndtere flytteprosessen på vellykket måte:

 

1. planlegging

God planlegging er nøkkelen til suksess!

 

Så ta fram papir, penn og en kopp kaffe og begynn å skrive ned inventarene dine. Skriv ned alle de tingene du vil ta med deg som møbler, klær osv. Sjekk om de møblene du har nå passer i det nye huset. Her tenker vi mest på størrelse. Det er ikke så farlig om fargen på sofaen krasjer litt med alt annet, men det er være hvis den er akkurat for stor for den plassen du har. Og da er i dette tilfelle lurt å selge den gamle sofaen (eller hva det skulle gjelde) før du flytter ut.

2. La andre ta seg av den tunge jobben

Først bør du vurdere hva du vil gjøre selv under flyttingen. Det er noen ting som det gjerne lønner seg å la andre hjelpe deg med. Ned pakking, flytting av ting og flyttevasken er de jobbene som tar lengst tid og er mest slitsomme.

 

Kontakt flyttebyrået får en avtale. For å få en korrekt pris er det viktig at du har på forhånd klart for deg hvorvidt du trenger hjelp med å pakke ned ting, om du også vil kjøpe esker fra flyttebyrået og ikke minst må du vite ganske nøyaktig hvor mye som skal flyttes. Spør flyttebyrået om de tilbyr også flyttevask, da kan du få bedre betingelser ved kjøp av større pakke. De fleste vil bare komme i gang i sitt nye hjem og flyttevask er slitsomt og kan ta mye tid. 

3. Pakk tingene godt og effektivt

Begynn pakkingen gjerne 2-3 uker før flyttedato.

 

Nå bør du gå gjennom alle tingene dine og bestemme hva du vil ha med deg videre i det nye huset. Jeg vet at alt er et minne, men tenk mer om hva du virkelig trenger i fremtiden. Ikke glem å merke boksene for å gjøre det lettere å bosette seg i ditt nye hus. Resten kan du gi bort, kaste eller selge på Finn. Merk eskene med innhold og i hvilket rom de skal til, da går utpakkingen lettere!

4. Avgang

Den endelige dagen har kommet og sørg for at alt er pakket og klar. Da går flyttingen mye raskere og mer effektiv?

No Comments
Leave a Reply