Mer enn bare boligstyling!

Interiør design på Løren med sterk lys i stua med planter, sofa og speil

Mer enn bare boligstyling!

Dersom du har planlagt å selge boligen din i nær fremtid og det er ditt første boligsalg er det mest sannsynlig flere overraskelser som venter. Det er også slik at prosessen med boligsalg varierer fra gang til gang. Noen er svært heldige og opplever et raskt og enkelt salg. Dette er på den andre siden ganske uvanlig og hele prosessen kan for mange være svært overveldende. Det er mye som må gjøres gjennom hele prosessen og dette kan være stressende. Du må finne megler, flyttebyrå, boligstyling, boligfotograf, eventuelt interiørdesigner og så videre. 

 

Prosessen med salg av bolig har som kjent en rekke forskjellige steg. Fra du bestemmer deg for å selge boligen din er det mye som må klargjøres. For det første kan det være vanskelig å finne en ny bolig, og det er som regel også noe man vil gjøre før man flytter ut av boligen som skal selges. Når det kommer til salg av selve boligen er det mye som skal gjøres. Selv om man som regel hyrer   profesjonelle for å gjøre store deler av jobben kan det fortsatt være krevende.

Boligen skal være strøken, både når den skal fotograferes og til visning. I tillegg er det mye en boligstylist skal gjøre i forbindelse med å klargjøre boligen din. Boligstyling er svært viktig for den endelige resultatet i salgsprosessen. Derfor har det også blitt svært vanlig at boligstylister kommer tidlig med i prosessen. Våre boligstylister jobber tett sammen med meglere, og kommer med råd om grep man bør ta før boligstylingen gjennomføres, sammtidig råd om valg av farger og materialer.

 

Vårt konsept er utviklet for å gjøre hele prosessen med å selge din bolig så enkel som mulig. For det første tilbyr vi boligstyling, både fullstyling og delstyling. Videre kan vi også bistå med interiørdesignere, fotografering, flyttevask, flyttehjelp i tillegg til oppussing/mindre oppgraderinger. Det er altså en full pakke som gjør jobben enklere for alle parter. Ikke bare for deg som kan overlate alt arbeidet til oss, men også til megler. Når megler slipper å holde kontakt med mange forskjellige parter blir det mer tid på å fokusere på boligsalget.

Vi tror også på kundetilfredshet og ønsker derfor å tilpasse oss kunden sine behov. Med oss kan du ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi vil da gi deg gode råd og tips før vi kommer på befaring. Videre vil vi analysere boligen din og se hva vi kan gjøre for deg. Når dette er gjort sender vi deg et uforpliktende tilbud basert på ditt budsjett og dine behov.

No Comments
Leave a Reply