Pastell Mood

Pastell Mood

Interiør og moteverden er stadig i endring, og påvirkes naturligvis av hverdagen vår. Etter en lang periode med mye tiltak og usikkerhet, ser vi endringer rundt oss. I tillegg til all den ekstra tiden vi har brukt i og rundt hjemmene våre, har vi også sett på boligen med nye øyne. Nå ser vi at bruken av farger er mer fremtredende både i interiør og klesstil. Vi higer etter det lette og lystige, farger som stimulerer, og rett og slett gir oss glede i hverdagen vår!

 

Her er det pasteller som kommer inn på banen og virkelig gir oss det lekne og sommerlige uttrykket vi ønsker oss. Nydelige farger som blir en motkraft etter en lang og tøff tid.

 

Stadig flere privatpersoner ønsker også profesjonelle råd til fargesetting av boligen sin i jakten på ett hjem som gjenspeiler dem. Her er det masse god hjelp å få! Bruk en dyktig interiørkonsulent eller interiørdesigner som jobber med farger hver dag i ulik form. De kan hjelpe deg med å finne fargene som passer til ditt hjem, og kanskje til og med finne en helt ny stil for deg 😉

Så, hvordan kan du begynne å implementere pasteller inn i ditt hjem? Det trenger heldigvis ikke å være så komplisert, man kan bare følge disse trinnene:
  • Trinn 1: Bruk en nøytral base og start i det små, dette gir deg ett blankt lerret å begynne med.
  • Trinn 2: Innfør en pastell farge om gangen. Prøv deg deretter frem med å kombinere en farge til eller ulike toner av samme farge.
  • Trinn 3: Utvid området du bruker pastellene, la alle rom få en touch av disse lekne fargene.

Tekstiler kan lett mikses og er en fin måte for å teste ut fargene i stuen din. Bruk f.eks 2 – 3 puter i sofaen eller ett pledd. Det er utrolig hvor mye tekstiler kan påvirke stemningen i ett helt rom hvis det brukes riktig. Dette er noe vi bruker veldig bevisst i boligstyling og interiørdesign. En annen måte å tilføre noen herlige pasteller er å male ett bord, en stol, en vase eller en vegg. Det er så spennende å leke seg frem med farger og se effekten dette har i rommet! Bruk ulike pasteller og sett sammen til nye kombinasjoner.

På Instagram, Pinterest og andre sosiale medier får vi daglig inspirasjon, og ser mye lekkert interiør. Noe som også understreker trenden med pasteller, er bruken av blomster og planter i alle rom. Det finnes ett hav av ekte og kunstige planter, slik at de med eller uten grønne fingre kan få en herlig oase i hjemmet sitt hvis de ønsker. En glass vase med en bukett med stilkblomster setter den riktige stemningen på spisebordet ditt og blir ett nydelig blikkfang.

 

Spiral lys, og lys i andre former, har vi sett en stund i interiør bildet. Nå finner vi dem i de populære pastellene som lilla, gult, rosa og fersken. Det er bare å velge etter hjertets lyst, og det er flere interiørbutikker du kan finne disse. Ta turen på nærmeste kjøpesenter, så dukker det opp masse lekkert, ingen tvil.

 

Nå som sommeren og ferie er rett rundt hjørnet, kan denne trenden også lett passe nydelig inn på hytter og feriehus. Så hvorfor ikke ta med pastellene på tur?

 

Vi håper du har funnet inspirasjon, og kanskje du sitter med noen tanker om endringer i ditt hjem? Bare ta kontakt med oss for veiledning og råd, så er våre interiørkonsulenter klare til å hjelpe deg!

 

Nyt sommeren alle sammen!

 

Sommerhilsen Teamet i Fru M

No Comments
Leave a Reply