Våre tjenester

Personlige tjenester for deg!

BOLIGSTYLING

Boligstyling er den beste muligheten for å tilpasse uttrykket på stylingen til riktig kjøpegruppe. I denne prosessen samarbeider vi tett med megler og fotograf og tar hånd om alt fra A til Å innen riktig tid. Dette tilbudet passer utmerket til de som ønsker å ha en stressfri salgsprosess.

OPPUSSING

Vi vil hjelpe flest mulig å øke interesse for sin bolig, derfor er gode råd gratis hos oss. Vi kommer på besøk, tar en uforpliktende prat og kommer med noen tips og råd som passer akkurat for din bolig.

boligfoto tjenester
BOLIGFOTO

Boligfoto er førsteinntrykket i salgsprosessen, og skal friste potensielle boligkjøpere til å komme på visning. I markedet er det hard konkurranse om å fange kjøperens interesse, derfor er det særdeles viktig å gi hjemmet ditt den presentasjonen det fortjener.

FLYTTEHJELP/FLYTTEVASK

Det skal være gøy å flytte! Å flytte i ny bolig er alltid spennende, nytt sted, nye muligheter, og for noen kanskje en ny start, men vi vet at det kan også være en stor og slitsom jobb.

Interiørkonsulent

En interiørveildening vil gi deg konkrete tips og råd for hva du kan gjøre for å klargjøre boligen for salg. Dette innebærer alt fra fargetema til møblering. Du får også tilsendt en detaljert rapport med spesifiserte farger, møbler og plasseringer av interiøret i boligen.

Handleliste

Vi vet at det å finne de riktige produktene til de riktige prisene kan være tidskrevende. Vi kommer på befaring, du får råd om farger og styling og vi setter opp et budsjett. Kort tid etter får du en handleliste fra oss, med bilder, pris og hvor du finner varene.